lauantai 28. marraskuuta 2009

Jääkaapin tyhjennystä pizzan päälle

Kauhea nälkä ja jääkaappi tuijottaa puolityhjänä vastaan. Kauppaan ei jaksaisi lähteä mutta syödä pitää. Kuulostaako tutulta? Olen aika hyvä keksimään ruokaa ei-mistään ja pizzapohja yleensä on se, joka nämä ei-mitään-ainekset päällensä saa. Tämä pizza on juuri sellainen: heitin siihen suurin piirtein sen mitä kaapeista löytyi ja kyllä, ihan pätevä versio siitä tuli paprikan, ananaksen ja kapriksen kanssa. Kaadoin joukkoon myös sen raejuustopurkin, minkä päiväys läheni loppuaan ja näin tuli siivottua vähän jääkaappiakin.

Ja toinen asia: mistä on lähtöisin tämä ei-ananasta-pizzan-päälle -liike?? Sehän on mitä oivallisin pizza-aines ja tässäkin pizzassa sopi vallan hyvin yhdeksi maun antajaksi.

         
Jääkaappi-tyhjäksi-pizza. (Pellillinen)

Käytin pizzahetki laiturilla-postauksen ohjetta pohjan tekemiseen.

Täyte:
2 prk tomaattipyrettä
1 prk ananasta
punainen paprika pieninä palasina
kapriksia
1 prk raejuustoa
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
runsaasti raastettua juustoa päälle
(kuivattua basilikaa)

Tee erilliseen kuppiin murskattua valkosipulia öljyssä ja paista pizza kuumassa (250 astetta) uunissa vähintään 9-10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...