perjantai 6. maaliskuuta 2009

"Cantaloupe on kurkkuihin kuuluva kasvi."

Vieraita oli tulossa ja ruoanlaitto-/jälkiruokastressiä pukkasi. Piti kehittää nopea jälkiruoka ja tämä cantaloupeherkku osoittautuikin todella hyväksi vaihtoehdoksi, etenkin kun pakastimesta löytyi valmiiksi viipaloituja mansikoita. Tarjoa lusikan kera.

Cantaloupe-mansikkaherkku (4 hengelle)

2 cantaloupemelonia
4 dl paloiteltuja tai viipaloituja mansikoita (mielellään sokeroituja)
2 dl vaahdotettua kuohukermaa (+ 1 tl vaniljasokeria)
esim. basilikan lehtiä koristeluun

Paloittele melonit kahtia. Tasoita melonin puolikkaan alapohja keikkumisen estämiseksi. Koverra melonin sisältä pieniä palasia irti terävällä veitsellä jättäen palaset "kupin" pohjimmaiseksi. Älä koverra liian syvältä tai reunoilta. Kaada mansikan palaset melonien päälle ja lisää lopuksi kermavaahto. Koristele vaahto esim. basilikan lehdellä.

2 kommenttia:

  1. Tosi hienolta näyttää, jälkkäri ja blogi! :) Mahtavaa että perustit tämän!

    VastaaPoista
  2. Moi Anna, kiitos inspiraatiosta..ja hei, nyt mä voin osallistua siihen maaliskuun haasteeseen tarvittaessa!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...